U PREDIZBORNOM SERIJALU MREŽA TV MEĐU 16 MLADIH POLITIČKIH LICA I ČLANICA HSP DR. ANTE STARČEVIĆ

  1. U rujnu, 2018.godine, za vrijeme predizborne kampanje, prikazivat će se dokumentarni serijal ‘New face-new voices’, koji kroz četiri epizode intervjuira mlade snage na političkoj sceni BiH. Cilj serijala je predstaviti nova lica i nove glasove na bh političkog života. Među 16 odabranih mladih političara je i jedna Širokobriježanka, i to naša članica i zastupnica u Skupštini ZHŽ Marija Ćeškić.
    Kroz serijal se obrađuju teme: 1. Mladi i politika u BiH; 2. Obrazovanje mladih u BiH; 3. (Ne)zaposlenosti mladih u BiH; 4. Budućnost mladih u BiH.
    Marija je kazala da je ostala oduševljena konceptom, ali i pitanjima koja se rijetko tko usudi upitati (a kamoli odgovoriti) u BiH. Serijal zadire u najdublje i najteže teme s kojima se bori Bosna i Hercegovina. Ovo je bila prilika da pokažem da se vrijedi uključiti u politiku i boriti. Možda u BiH ta borba traje dvostruko duže, ali uvjerena sam da se borba uvijek isplati, a vrijeme će pokazati njene plodove.
    Serijal će se prikazivati jednom tjedno kroz rujan.

Be the first to comment on "U PREDIZBORNOM SERIJALU MREŽA TV MEĐU 16 MLADIH POLITIČKIH LICA I ČLANICA HSP DR. ANTE STARČEVIĆ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


HSP dr. Ante Starčević