Predstavljanje kandidata na predstojećim Općim izborima 2018. : DANIELA ŠKEGRO

Naša članica Daniela Škegro je na listi stranaka okupljenih oko Hrvatskog narodnog sabora za Hercegovačko – neretvansku županiju pod rednim brojem 18.  Daniela Škegro je rođena u Mostaru, majka dvoje djece, književnica, kantautorica i kolumnistica. Dobitnica mnogih Međunarodnih nagrada. Do sada obavila tri knjige. Jedna od njih je “Moja Hercegovina”, u kojoj se ogleda neuzmjerna ljubav prema svakom kutku ovog podneblja. Njene kolumne u kojima često ukazuje na problematiku sa kojom se susreću Hrvati u Hercegovini su jedne od najčitanijih na portalima.

Donosimo Vam njeno kratko obraćanje:

Poštovani žitelji Hercegovačko – neretvanske županije,

Izborna kampanja je počela. Ne želim se razbacivati nikakvim obećanjima, a ni blatiti druge kako bih na taj način veličala sebe. Dolazim iz “naroda” i osjetim kako ovaj narod (teško) “diše”, na kojim mjestima ovaj narod “krvari” i šta ga “boli”.

Imam samo slijedeću “napomenu” :

Ako smatrate da ću se zalagati isključivo za svoje osobne interese – tad nemojte glasati za mene! Ako smatrate da sam tu zbog nečijih drugih intetesa – tad nemojte glasati za mene!

Ako smatrate da je cilj moje kandidature  bezrezervno zalaganje za opstanak, ostanak i razvoj, bez čega nema bolje budućnosti na ovim prostorima – onda me podržite svojim glasom!

Neću Vas iznevjeriti!

“Ništa već imamo” , a vremena nemamo!

To se može promijeniti 07.10.2018 godine!

 

 

 

Be the first to comment on "Predstavljanje kandidata na predstojećim Općim izborima 2018. : DANIELA ŠKEGRO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


HSP dr. Ante Starčević