Predstavljanje kandidata: 13. DENIS TOMAS Koalicija HSP dr. AS BiH i HDU BiH za Zapadnohercegovačku županiju

Donosimo vam kratko obraćanje kandidata pod rednim brojem 13 Denis Tomas iz Gruda.

 

Moje ime je Denis Tomas. Rođen sam 02.10.1993 u Splitu, u Republici Hrvatskoj.
Osnovno i srednje školovanje sam završio u Grudama, a daljnje školovanje nastavljam na Agronomskom-prehrambeno tehnološkom fakultetu u Mostaru.

Razlog mog ulaska u političke vode može se sažeti u jednu jednostavnu riječ a to je „PROMJENE“. Narod u ZHŽ je postao zasićen sličnim ili istim ljudima, istih interesa.
Uvjerenja sam da JA zajedno sa svojom strankom te koalicijskim partnerima u politiku unosimo nešto novo, a to bih također nazvao jednom riječi „OSVJEŽENJE“.

U ZHŽ ima dosta gorućih problema, počevši od gospodarstva, nezaposlenosti, sporta, a najveći problem za mene je iseljavanje mladih i sposobnih ljudi.
Kada uzmemo u obzir koliko je mladih ljudi koji su otišli u inozemstvo što sami, što sa svojim obiteljima, dolazimo do zabrinjavajuće brojke.
Uvjerenja smo da možemo omogućiti mladim ljudima bolje uvjete rada, kao i više zaposlenih po regularnom natječaju.
Samim tim i mladim ljudima pokušati dati do znanja da oni se trebaju trgniti, bar pokušati donijeti promjene. Stoga ne mislim da je teško biti mlada osoba u politici, godine nisu bitne bitno je samo želiš li ti to ili ne.

Želiš li ostati na starom, želiš li da jedna ovakva pokrajina ostane prazna, sa svim bogastvima koje posjedujemo da ostane ne iskorištena?

Ako ne, ovim putem pozivam sve Vas da izađite na izbore, glasajte za promjene, sami dajte svoj glas da to ne bi netko drugi učinio umjesto Vas.

Be the first to comment on "Predstavljanje kandidata: 13. DENIS TOMAS Koalicija HSP dr. AS BiH i HDU BiH za Zapadnohercegovačku županiju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


HSP dr. Ante Starčević