Povodom majčinog dana

Kao i svake godine, i ove, na današnji dan obilježavamo Dan majki. Povodom toga, čestitamo i zahvaljujemo svim majkama, kako biološkim, tako i duhovnim! Hvala vam na vašoj ljubavi i požrtvovnosti, na pažnji i snazi koju dajete! Hvala vam što ste donijele brojne živote na ovaj svijet i često žrtvovale puno više nego što se može razumijeti! Nikad vam se neće moći vratiti ni pola što ste darovale, ali znajte da ste cijenjene! Duboki naklon vašoj ljubavi!
Također se nadamo da će društvena i politička situacija postati bolja, da će se moći stvoriti bolji uvjeti za rađanje i podizanje djece, bar kroz pristojne i redovne porodiljne naknade. Mi iz HSP AS poručujemo da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da se ovakva klima stvori.
Biti majka je svetinja! Na tom tragu, zagovaramo zaštitu ljudskog života od začeća do smrti i nadamo se da će se ova želja i ozakoniti. Jer majčina utroba treba biti najsigurnije i najljepše mjesto za dijete, a ne grobnica, što sve češće postaje, promoviranjem kulture smrti.
Posebnu ljubav i sućut ovog Majčinog dana izražavamo majkama, ali njihovim obiteljima, koje su ovih dana tragičnim slučajevima izgubile svoju djecu. Nek vam dragi Bog da snage da izdržite svoje gubitke! U mislima s vama!

Be the first to comment on "Povodom majčinog dana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


HSP dr. Ante Starčević