Politika u BiH: Nema odgovornosti, “čuvaju” se fotelje

Kod nas u Bosni i Hercegovini politička situacija je naprosto takva, da je najvažnije sačuvati fotelju.

Kako je građanima i građankama, kako žive umirovljenici, kako žive oni koji primaju socijalnu pomoć od cca 100KM mjesečno, kako žive osobe s invaliditetom, kako žive obitelji s 3 i više djece, kako žive branitelji i njihove obitelji, kako žive obitelji poginulih i nestalih, kako je našim mladima koji završavaju školu i u svojoj državi nemaju priliku za posao,  osim ako nemaju stranačku iskaznicu, vladajuće većine, nego moraju ići trbuhom za kruhom.

Državni službenici bi se trebali brinuti o problemima svih svojih građana i građanki, a ne čuvati svoje fotelje. No, kad nema odgovornosti za ono što se radi, logično je da će se ove stvari i dalje ponavljati.

Naravno da oni koji čuvaju te fotelje i imaju mjesečnu plaću preko 2000,00KM  ne mogu znati kako je umirovljenicima koji žive s cca 300KM,ne mogu znati kako je obiteljima s troje i više djece, gdje jedan roditelj radi za prosječnu plaću.

Zato svi mi koji imamo pravo glasa, trebamo iskoristiti priliku 07.10.2018. godine, nemojmo prespavati, dočekajmo taj dan budni, jer u našim rukama je neviđena moć, mi odlučujemo koga ćemo izabrati.

Dajmo tu moć ljudima koji su prije svega odgovorni, a tek potom političari-ke. Vjerujete ima ih!

 

 

 

 

Be the first to comment on "Politika u BiH: Nema odgovornosti, “čuvaju” se fotelje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


HSP dr. Ante Starčević