IZVJEŠĆE SA 31. REDOVNE SJEDNICE SKUPŠTINE ŽUPANIJE ZAPADNOHERCEGOVAČKE

U ponedjeljak, 14. svibnja 2018. godine u 10 h je održana 31. redovna sjednica Skupštine Županije Zapadnohercegovačke. Na dnevnom redu je bilo 13 točaka dnevnog reda.

Zastupnica u Skupštini ZHŽ ispred naše stranke Marija Ćeškić je podržala Prijedlog Zakona o slatkovodnom ribarstvu. Podržan je i Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Županijskom tužiteljstvu ŽZH (skraćeni postupak).

Podržali smo i Prijedlog odluke o očitovanju na Prednacrt Zakona o pravima razvojačenih branitelja i članova njihovih obitelji, Prijedlog Odluke o očitovanju na Nacrt Strategije zapošljavanja Federacije Bosne i Hercegovine 2018.-2021. te Prijedlog Odluke o usvajanju Programa razvoja zaštite i spašavanja ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća u ŽZH od 2018. do 2023. godine.

Zastupnica Ćeškić je bila suzdržana na Izvješće o radu Skupštine ŽZH za 2017. kao i po pitanju Izvješća o radu Vlade ŽZH za 2017. godinu, te na Izvješće o radu Županijskog Pravobraniteljstva za 2017. i na Izvješće o radu Nezavisnog odbora za izbor i revizije ŽZH za 2017. Godinu. Podržali smo Plan i program Skupštine ŽZH za 2018. i Plan i program Vlade ŽZH za 2018.

 

Be the first to comment on "IZVJEŠĆE SA 31. REDOVNE SJEDNICE SKUPŠTINE ŽUPANIJE ZAPADNOHERCEGOVAČKE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


HSP dr. Ante Starčević