Kako očekivati političku stabilnost kad nam mediji nisu objektivni?

Potaknuti jučerašnjim člankom u Večernjem listu na temu pravaštva, osjećamo dužnost obratiti se javnosti, a posebno iz poštovanja prema našim biračima. Prvo se odnosi na navedeni broj naših zastupnika u općinskim/gradskim vijećima. Navedeno je kako HSP dr. Ante Starčević BiH ima jednog općinskog/gradskog vijećnika i jednog županijskog vijećnika. Bilo bi profesionalno prvo provjeriti podatke pa ih onda pustiti u javnost, jer u protivnom je pitanje žele li ti novinari graditi ozbiljnu novinarsku karijeru. Isto želimo poručiti i brojnim ‘oporbenim’ medijima, koji izgleda samo kopiraju tuđe tekstove, bez da se potrude pročitati tekst i također provjeriti službene podatke.

Vezano za HNS, zar je uopće vjerovati onima koji su činili sve da HNS-a ne bude, da bi sada zagovarali zajedništvo u istome. Lozinka: PLATFORMA. Mi jesmo članovi HNS i vjerujemo u HNS, ali preko svojih zahtjeva nećemo prijeći.

Ako ćemo govoriti o pravaškoj sceni u BiH, nije vjerovati brojkama vijećnika i zastupnika navedenim u spomenutom tekstu. O čemu govorimo, pokazat će idući izbori i popisi na izbornim listama, odnosno imena na njima.

Ali isto tako, objektivni mediji su preduvjet demokratskog društva. Po današnjem slučaju, u BiH, demokracija je još uvijek u povojima.

Be the first to comment on "Kako očekivati političku stabilnost kad nam mediji nisu objektivni?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


HSP dr. Ante Starčević